Inspektime

Albadron ofron inspektime me dron për çdo kompani të interesuar për pamje filmike apo fotografi për objektet dhe terrenin e nevojshëm. 

Klientët tanë janë të sektorëve të ndryshëm:

  • Telekom
  • Turizëm
  • Projekte të rregullimit të territorit

Filmime dhe Fotografi

Ekipi ynë ofron filmime dhe fotografi për projekte marketingu. Disa nga projektet e realizuar për Expo City në Tiranë janë një referencë e punës profesionale të Albadron

© 2021 - 2023 Albadron